13 януари 2013

Втори шанс...

      Когато разбрах за Хоби предизвикателството "Рециклирай", зададено от Бисерка/Bearkis, много се зарадвах, тъй като действително е голямо предизвикателство да сътвориш нещо от "отпадъци". Погледнах нещата приготвени за изхвърляне и отделих ето тези нещица:
 
 
капака от кутията от новите ми ботуши (използвана за основа на картичката), хартията сложена да опъва ботушите, касова бележка (единствено нещо, което използвах в ненатурален вид - позволих си да я оцветя с пигментно мастило), найлонови торбички - една розова и една зелена, 2-3 кламера, розово парченце плат - остатък от стара рокля и бъркалки от кафе (които така и не използвах в проекта, но ще ги включа в някои друг).
     И ето крайния резултат:
 
 
 
 

3 коментара :

  1. Чудисна рециклирана картичка!

    ОтговорИзтриване
  2. Възхитителен начин да оползотвориш тези на пръв поглед "неизползваеми " неща от "кошчето"..
    Не бях се замисляла,че и найлоновите торбички са чудесен материал за картички. При теб се е получила наистина много красива картичка.
    Благодаря ти за това,че се включи в Хоби предизвикателство 30 "Рециклирай" зададено от Berakis! Добре дошла в Хоби предизвикателствата. Надявам се да ти харесат.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за топлото и окуражително посрещане :) Въпреки, че съм начинаеща с удоволствие ще се включвам в Хоби предизвикателствата.

      Изтриване