14 февруари 2014

Love is...

Когато бях дете колекционирах много неща (като всички деца) - салфетки, миришещи листчета, календарчета, капачки от газирани безалкохолни и какво ли още не, както и картинки от дъвки - Turbo, Sindy..., но най-голямата ми гордост бяха колекцията картинки от дъвки Love is... Естествено не разбирах почти нищо от скечовете на Kim Casali, но в мен оставаше впечатление, че Любовта е... нещо прекрасно :) С годините и опита разбрах, че любовта не винаги е прекрасна и със сладък вкус на бонбон. Въпреки това, когато се сетя за колекцията ми картинки Love is... ме заливат приятни емоции и топли спомени за наивност и въодушевление, а както разбрах и доста други хора.
Затова реших таз годишните валентинки да ги направя с обща тема "Love is...", които можете да видите на страничката ни във Facebook
Всяка една от валентинките казва с едно изречение какво е любовта, когато я споделяш с някой специален човек. Но тъй като любовта има много различни прояви, а и никога не съм била привърженик на изразяването на чувствата веднъж годишно, реших да направя една по-голяма валентинка, не само за 14-ти февруари, а за всяко 14-то (или 20-то, или 8-мо, или което и да е специално) число от всеки месец за цяла година. Селекцията на скечовете не е случайна - това са проявите на любовта при мен, с моя си специален човек ;)


1 коментар :