08 ноември 2014

Около света...

В последните няколко месеца ме е обвзела треска... да си направя "пътешественически журнал" за местата където съм била и да включа макар и малка част от снимките, които съм направила, билети от входове за музеи, туристически карти на градовете... Почнала съм няколко странички, които са наполовина готови, но все не ми остава време да ги довърша :-(
И ето, че трябваше да задам тема за Картичкофурийско предизвикателство, а тъй като в главата ми са само мисли за химия и пътешествия, то избора не беше труден - химията почти никой не я обича. Темата на Картичкофурийско предизвикателство 242, която зададох е "Около света..." А тъй като трябва и да вдъхновявам другите Картичкофурии, успях и да довърша една от страниците :-)
По същото време се оказа, че един приятел отново заминава за Япония и за рождения му ден спретнах тематична картичка. За съжаление светлина не беше добра и снимките са лоши (нямат контраст и не се виждат добре някои детайли по състаряването на картата). Въпреки несполуката със снимането, реших да дам и картичката за вдъхновение, тъй като мисля, че в случая по-важна е идеята.


Надявам се, че съм успяла да вдъхновя Картичкофуриите и сега чакам с нетърпение творенията им, които вярвам, че ще са прекрасни :-)

Няма коментари :

Публикуване на коментар