25 юли 2014

Време е...

Много обичам часовници и имам какво ли не с тях - печати с часовници, щанци на часовници, хартии на часовници, метални елементи - часовници... Часовниците предизвикват у мен асоциация, че е настъпило време... нещо хубаво да се случи. За съжаление, обаче, установих че у повечето хора часовниците предизвикват негативна асоциация за изтичащо време, за някакъв краен срок. Направих и една абитуриентска картичка с часовници и за да не се разбере погрешно посланието добавих и позитивен текст (може да я видите тук), но все пак тъй и не разбрах доколко радушно бяха посрещнати часовниците. Поради всички тези причини, прецених, че часовници ще използвам само при особени случаи или при желание на поръчителя. 
И тези дни се натъкнах на Картичкофурийско предизвикателство 227 - Времето, на което много много се зарадвах и реших да си направя картичка за... мен... да се порадвам на щанците ми на часовници. А и е още един опит да покажа, че часовниците и времето могат да носят положителни послания и пожелания. 
А ето и картичката, която разбира се ще включа в КФП 227:

Тъй като исках да бъде и с по-нестандартно отваряне, направих плъзгащ се панел:


1 коментар :

  1. Ама разбира се, че няма нищо лошо в часовниците. Аз също много ги харесвам, и ги намирам за особено уместни в мъжки картички например. И моята асоциация е по-скоро "О миг поспри, тъй хубав си, нали?"

    ОтговорИзтриване